CECCAR Cluj: Seminar de fiscalitate cu tema Declarația unică 2019, în colaborare cu DGRFP și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB
Numărul 8, 5-11 martie 2019 » Agenda CECCAR
În data de 20 februarie a.c., Filiala CECCAR Cluj a organizat un seminar de fiscalitate cu tema Declarația unică 2019, în colaborare cu Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP).
Lucrările seminarului au fost deschise de către conf. univ. dr. Adrian Groșanu, președintele Consiliului Filialei CECCAR Cluj, domnia sa fiind și moderatorul reuniunii. Președintele filialei Corpului a reiterat cu acest prilej colaborarea deosebită a profesiei contabile clujene cu structura regională a finanțelor publice și conducerea acestei importante instituții.
În intervenția sa, Ion G. Pop, directorul general al DGRFP Cluj-Napoca, a semnalat importanța organizării periodice, împreună cu CECCAR, a unor astfel de întâlniri profesionale pe teme de fiscalitate.
Roxana Lăpușanu, șef birou în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice, a prezentat profesioniștilor contabili clujeni cele mai importante aspecte privind completarea și depunerea Declarației unice, iar sesiunea de întrebări și răspunsuri care a urmat acestui moment a avut rolul de a lămuri eventualele neclarități sau aspecte care nu au fost tratate în prezentarea reprezentantului AJFP.
„La finalul seminarului profesional au fost abordate, într-o manieră sintetică, principalele noutăți fiscale ale anului 2019 de către doamna Livia Șteopan, consilier superior în cadrul Serviciului asistență contribuabili din cadrul DGRFP Cluj-Napoca. La eveniment au participat circa 270 de persoane, membri CECCAR, stagiari și alte categorii profesionale”, au transmis oficialii Filialei CECCAR Cluj. (D.C.)
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistic pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice