Conferința națională de expertiză contabilă judiciară și extrajudiciară și Topul național al membrilor CECCAR
Numărul 44, 21-27 nov. 2017 » Agenda CECCAR
Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România organizează marți, 28 noiembrie a.c, începând cu ora 14.00, la Hotel Sheraton, Platinum Ballroom, din București, Conferința națională de expertiză contabilă și extrajudiciară.
CECCAR, organismul profesional care gestionează profesia contabilă la nivel național, acordă o importanță deosebită atribuțiilor pe care experții contabili le au în sistemul judiciar și mediul de afaceri prin intermediul expertizelor contabile judiciare și extrajudiciare. Competențele profesionale ale membrilor sunt puse la dispoziția beneficiarilor, în interes public, contribuind la îmbunătățirea climatului economic și la contracararea criminalității economice la nivel național.
Experți contabili și beneficiari ai expertizelor contabile judiciare și extrajudiciare se vor reuni pentru a discuta despre cazuistica juridică națională şi europeană – rolul expertizei contabile judiciare ca mijloc de probă în justiţie, despre Standardul profesional nr. 35 – Expertizele contabile, tarifele de referință în domeniul expertizei contabile judiciare, Ordonanța nr. 2/2000 privind organizarea activității de expertiză tehnică judiciară și extrajudiciară, precum și despre alte reglementări cu incidență în activitatea de expertiză contabilă.
De asemenea, ca de fiecare dată, CECCAR apreciază performanța, recompensând rezultatele obținute de membri în cadrul Topului național al membrilor CECCAR, eveniment ce va avea loc marți, 28 noiembrie a.c, începând cu ora 17.30, la Hotel Sheraton, Platinum Ballroom, din București.
Detalii privind agenda evenimentelor și condițiile de participare, pe site-ul CECCAR.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național