24-27 noiembrie 2020: Romanian Business Week: Exploring doing business in Romania
Numărul 46-47, 24 nov.-7 dec. 2020 » Direct de la sursă
În perioada 24-27 noiembrie a.c. va avea loc, online, seria de webinare Romanian Business Week: Exploring doing business in Romania, organizate, în colaborare, de Dutch Romanian Network (DRN), Netherlands Romanian Chamber of Commerce (NRCC), NL.In Business (organizație dedicată promovării relațiilor internaționale) și Ambasada României la Haga.
Romanian Business Week este parte a inițiativei Ro-boost Orange, dedicată dezvoltării relațiilor de afaceri dintre România și Regatul Țărilor de Jos, și este un eveniment deschis pentru toți antreprenorii din cele două state.
Pe parcursul celor patru zile de discuții virtuale vor fi aprofundate oportunități de afaceri în România, diferențele culturale în afaceri dintre cele două state, modificări ale legislației fiscale în România în contextul pandemiei de COVID-19, perspectivele economice din țara noastră, aspecte legate de organizarea forței de muncă, precum și diferențele dintre sistemul român și cel olandez în ceea ce privește dreptul afacerilor.
În deschiderea întrunirilor online dedicate Romanian Business Week se vor adresa participanților Emil-Răzvan Pîrjol, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Brândușa Ioana Predescu, ambasadorul României la Haga, Geert Van de Guchte, președintele Dutch Romanian Network, Tom Leene, președintele Netherlands Romanian Chamber of Commerce, și Edo Offerhaus, Managing Director – NL.In Business.
Pentru a participa la webinarele Romanian Business Week este necesar să vă înregistrați în prealabil accesând acest link.
(Sursa foto: www.dutchromaniannetwork.nl)
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național