A 33-a sesiune a Conferinței ISAR-UNCTAD de la Geneva
Numărul 28, 11-17 octombrie 2016 » Agenda CECCAR
Grupul de lucru interguvernamental al experților în domeniul standardelor internaționale de contabilitate și raportare (ISAR) de pe lângă Conferința Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare (UNCTAD) a organizat, în perioada 4-6 octombrie a.c., cea de-a 33-a Conferință anuală de la Geneva.
Principalele teme de dezbatere ale conferinței au fost bazele unei raportări de înaltă calitate – implementarea practică a monitorizării conformității și aplicării dispozițiilor contabile și de audit pentru o raportare de înaltă calitate și consolidarea rolului raportării în atingerea obiectivelor de dezvoltare sustenabilă: integrarea informațiilor sociale, de mediu și de guvernare în raportarea companiilor.
Conferința ISAR-UNCTAD a fost precedată de atelierul cu tema Evoluții recente în Standardele Internaționale de Raportare Financiară, desfășurat la 3 octombrie, care a ocazionat discuții privind tendințele în raportarea corporativă cu scop general, IFRS 15 și IFRS 16.
La evenimentele amintite, de referință pentru profesia contabilă, a participat și un delegat al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.
Mai multe informații despre agenda evenimentelor de anul acesta, precum și despre cele anterioare pot fi aflate accesând site-ul isar.unctad.org.
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial