ADR anunță actualizarea metodologiei de selecție a partenerilor din cadrul proiectului "Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri"
Telex » Știri 12 iulie 2023
Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) anunță actualizarea metodologiei de selecție a partenerilor din cadrul proiectului "Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri", finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 7 "Transformare digitală", Operațiunea D. "Competențe digitale, capital uman și utilizarea internetului", Investiția I19. Potrivit unui comunicat al ADR, metodologia de selecție a partenerilor a fost completată astfel: la secțiunea 6.1 - Tipurile de parteneri eligibili: "Partenerii trebuie să fie persoane juridice (excluse persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau echivalent), existând posibilitatea ca aceștia să se organizeze într-o formă legală de asociere, respectiv printr-un contract de parteneriat, încheiat în formă autentică în care sunt stabilite drepturile și obligațiile fiecăreia dintre părți, conform legislației în vigoare. Se poate accepta ca, la depunerea dosarului, Acordul de Asociere să fie semnat electronic / olograf de către toți membrii acesteia, urmând ca în cazul în care asocierea va fi selectată, aceasta să depună acordul de asociere în formă autentică (încheiat la un notariat public) până la data semnării acordului de Parteneriat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României. Nedepunerea acordului de asociere în formă autentică până la data semnării acordului de Parteneriat cu ADR duce la pierderea calității de partener în cadrul proiectului."
Metodologia în forma actualizată poate fi accesată aici.
De asemenea, ADR a publicat și centralizatorul cu răspunsurile de clarificare la solicitările venite din partea părților interesate în perioada de depunere a candidaturilor aferente procedurii de selecție a partenerilor. Centralizatorul poate fi accesat aici.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Ample programe științifice și culturale dedicate marilor personalități ale istoriei naționale
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile