AFIR a publicat varianta consultativă a Ghidului solicitantului pentru intervenția DR-36, componenta F „Sprijin pentru gestionarea, monitorizarea și evaluarea strategiei de dezvoltare locală, precum și animarea acesteia, inclusiv facilitarea schimburilor între părțile interesate”
Numărul 27-28, 10-23 iul. 2024 » Direct de la sursă
Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe site-ul instituției, www.afir.ro, în consultare publică, Ghidul solicitantului pentru intervenția DR-36 „LEADER Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității” – componenta F „Sprijin pentru gestionarea, monitorizarea și evaluarea strategiei de dezvoltare locală, precum și animarea acesteia, inclusiv facilitarea schimburilor între părțile interesate”, cu finanțare din Planul Strategic 2023 – 2027.
Potrivit unui comunicat al AFIR, dezbaterea publică pentru acest document este de 10 zile calendaristice de la data publicării pe site. Astfel, toți cei interesați pot transmite propuneri sau observații privind Ghidul solicitantului supus dezbaterii publice până la data de 19 iulie 2024 pe adresa de e-mail consultare@afir.ro.
Beneficiarii eligibili pentru finanțarea acordată prin intermediul DR-36 sunt Grupurile de Acțiune Locală (GAL-uri), iar sprijinul acordat este 100% nerambursabil. Finanțarea din cadrul acestei componente este acordată pentru costurile de funcționare și activitățile de animare ale Grupurilor de Acțiune Locală selectate și autorizate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin Direcția Generală Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru Planul Strategic pentru perioada de programare 2023 – 2027.
Ghidul solicitantului, în versiunea sa consultativă, este disponibil pe pagina Agenției, www.afir.ro, în cadrul secțiunii Comunicare >> Dezbatere publică accesând link-ul Dezbatere publică - NOUL Portal AFIR - informații PS PAC, depunere Online.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane