AFIR: Detalii tehnice privind depunerea proiectelor de investiții
Telex » Știri 28 martie 2017
În contexul demarării sesiunilor de primire a proiectelor de investiții în anul 2017, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) face câteva precizări de ordin tehnic privind depunerea online a cererilor de finanțare, atât pentru întreg teritoriul, cât și pentru arealul ITI – Delta Dunării.
„Atragem atenția tuturor solicitanțiilor de fonduri europene nerambursabile care solicită finanțare asupra faptului că dimensiunea maximă a fișierelor încărcate online pe portalul AFIR (documente ale Dosarului Cererii de Finanțare sau ale Cererii de Plată) nu trebuie să depășească 400 megabyts (MB). În cazul în care dimensiunea obținută în urma scanării unui document depășește 400 MB, acesta trebuie scanat în fișiere separate, astfel încât dimensinea nominală a fiecărui document obținut (cu extensia .PDF) să nu depășească mărimea mai sus menționată.
Astfel, în cadrul Cererii de Finanțare, pentru un document din lista E «lista documentelor anexate proiectelor» se va evidenția faptul că există mai multe documente scanate, iar acestea vor putea fi adăugate, utilizând funcționalitata «adaugă document» aflată la finalul listei E”, se precizează într-un comunicat al AFIR.
De asemenea, AFIR recomandă celor care depun proiecte de finanțare să nu amâne pentru ultimele momente încărcarea cererilor de finanțare, pentru a evita riscul neîncadrării din motive obiective în termenul de finalizare a sesiunii.
Cererile de finanțare se depun online pe pagina de internet a Agenției, www.afir.info, până la data limită de închidere a sesiunii sau până la epuizarea fondurilor disponibile.
Ample programe științifice și culturale dedicate marilor personalități ale istoriei naționale
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile