AFIR: Ghidul solicitantului pentru îmbunătățirea infrastructurii liceelor cu profil agricol, în consultare publică
Telex » Știri 6 iunie, 9:44
Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet www.afir.ro, la secțiunea Comunicare – Dezbatere publică, versiunea consultativă a Ghidului solicitantului „Îmbunătățirea infrastructurii liceelor cu profil agricol”, precum și a anexelor acestuia. Potrivit unui comunicat al instituției, această versiune a Ghidului va fi aplicabilă în situația în care se va deschide un nou apel de proiecte ca urmare a identificării unor sume disponibile în urma finalizării primului apel, lansat la data de 20 octombrie 2023.
Perioada aferentă consultării publice este de 12 zile calendaristice, începând cu data publicării pe site. Toți cei interesați pot transmite propuneri și observații pe adresa de e-mail consultare@afir.info.
După analiza tuturor observațiilor primite și comunicarea acestora către Ministerul Educației, AFIR va publica versiunea finală a Ghidului solicitantului, astfel încât toți solicitanții de finanțare să pregătească documentația aferentă depunerii cererilor de finanțare.
Valoarea maximă eligibilă a bugetului unui proiect este echivalentul în lei al sumei de 650.000 de euro, fără TVA.
Finanțarea pentru îmbunătățirea infrastructurii liceelor cu profil agricol este disponibilă cu fonduri europene din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Investiția 7 – Transformarea liceelor agricole în centre de profesionalizare în ceea ce privește partea de investiții pentru dezvoltarea/ modernizarea infrastructurii acestora, Reforma 4 – Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior, Componenta 15 – Educație.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistic pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice