ANIS demarează din 9 noiembrie cursurile gratuite de tehnologie TechTalent Growth
Telex » Știri 3 noiembrie 2020
Cursurile gratuite de tehnologie TechTalent Growth, un proiect cu finanţare europeană, vor demara la 9 noiembrie, au anunţat iniţiatorii acţiunii, Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS). Potrivit unui comunicat al organizaţiei, citat de Agerpres, cursurile vor fi susţinute de către formatori cu o vastă experienţă în traininguri şi cursuri IT şi se vor desfăşura online pe platforma LMS (Learning Management System) din cadrul proiectului.
Cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU), TechTalent Growth se derulează în perioada 2020 - 2021.
Programul se adresează angajaţilor companiilor de IT, segmentul IMM, din judeţele Argeş, Bihor, Braşov, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Iaşi, Mureş, Sibiu, Suceava, Timiş. Cifra de afaceri a celor care solicită aceste cursuri nu trebuie să depăşească 50 de milioane de euro pe an, iar companiile să nu aibă mai mult de 250 de angajaţi. Un angajat poate participa la un singur curs.
Companiile pot opta pentru formarea angajaţilor selectând cele mai potrivite cursuri dintre cele cinci disponibile în program: Programare (DevOps şi Java), Baze de Date, Web design, toate la nivel avansat, şi un Curs de formare Data Protection Officer (DPO).
ANIS încurajează participarea la cursurile ce deţin certificare ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări, n.r.) şi a persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani.
Participarea la cursuri este gratuită, toate costurile implicate fiind asigurate din Fondul Social European (FSE), prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 - 2020.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național