APIA: Fermierii pot depune până la 29 ianuarie deconturile și documentele justificative pentru măsura „Bunăstarea animalelor”
Telex » Știri 8 ianuarie 2021
Fermierii pot depune până la 29 ianuarie deconturile sau documentele justificative aferente trimestrului IV pentru Măsura 14 – „Bunăstarea animalelor”, din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală PNDR 2014 – 2020, informează Agerpres. „Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează beneficiarii care și-au asumat angajamente pentru Măsura 14 - «Bunăstarea animalelor» - pachetul a) - Plăți în favoarea bunăstării porcinelor și pachetul b) - Plăți în favoarea bunăstării păsărilor, din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală PNDR 2014-2020, că în perioada 04 - 29.01.2021, la Centrele județene APIA, unde au depus cererea de plată, pot depune deconturile/documentele justificative aferente trim. IV, respectiv pe cele anuale”, se menționează în comunicat.
Astfel, deconturile/documentele justificative pot fi transmise de fermieri și prin mijloace electronice (poștă electronică, fax etc), servicii poștale etc.
„Deconturile justificative sunt însoțite în funcție de pachetul solicitat, de documentele prevăzute în Ghidul solicitantului pentru Măsura 14 - Bunăstarea animalelor - pachet a) Plăți în favoarea bunăstării porcinelor, ediția a III-a și în Ghidul solicitantului pentru Măsura 14 - Bunăstarea animalelor - pachet b) Plăți în favoarea bunăstării porcinelor, ediția a III-a, aprobate prin OMADR nr. 15/14.01.2020 și postate pe site-ul oficial al APIA, accesibil pe adresa www.apia.org.ro”, se mai spune în comunicat.
Astfel, documentele depuse/transmise vor sta la baza operării/verificării datelor în aplicațiile electronice de gestionare a Măsurii 14 și efectuării verificărilor administrative ulterioare.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice
Noaptea Albă a Filmului Românesc a revenit la București, Cluj-Napoca și Timișoara
Festivalul și concursul „George Enescu”, ediția 2024 – încununare a șase decenii de performanțe muzicale