Operațiuni contabile specifice cooperativelor agricole cultivatoare și procesatoare de legume (I)
Expertiza și auditul afacerilor
În continuarea articolelor dedicate contabilității specifice cooperativelor agricole, publicate anterior în paginile revistei, vom prezenta particularitățile întâlnite în activitatea cooperativelor cultivatoare și procesatoare de legume. Începem seria celor patru articole cu contabilitatea obținerii răsadurilor, întreținerii culturilor, recoltării, procesării și livrării legumelor în cazul în care cooperativa dispune de terenuri proprii, arendate sau a căror folosință a fost atribuită de membrii cooperatori.
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională