Operațiuni contabile specifice cooperativelor agricole cultivatoare și procesatoare de legume (III)
Expertiza și auditul afacerilor
În continuarea articolului publicat în numărul anterior al revistei redăm cea de-a doua temă, referitoare la contabilitatea vânzării legumelor membrilor cooperatori prin/către cooperativa agricolă în cazul în care acestea sunt obținute din exploatațiile proprii. Vânzările/livrările prin/către cooperativă pot avea loc în mai multe variante, respectiv pe baza comisionului pentru servicii, pe baza adaosului comercial practicat de cooperativă, direct la magazinul acesteia, la depozitul secției sale de procesare, pentru selectare/sortare și ambalare ori pentru depozitare/custodie în spațiile cooperativei.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național