Operațiuni contabile specifice cooperativelor agricole cultivatoare și procesatoare de legume (II)
Expertiza și auditul afacerilor
În continuarea articolului publicat în numărul anterior al revistei redăm cea de-a doua temă, referitoare la contabilitatea vânzării legumelor membrilor cooperatori prin/către cooperativa agricolă în cazul în care acestea sunt obținute din exploatațiile proprii. Vânzările/livrările prin/către cooperativă pot avea loc în mai multe variante, respectiv pe baza comisionului pentru servicii, pe baza adaosului comercial practicat de cooperativă, direct la magazinul acesteia, la depozitul secției sale de procesare, pentru selectare/sortare și ambalare ori pentru depozitare/custodie în spațiile cooperativei.
Zeița Thalia inspiră formule inovative în arta spectacolului
Ample programe științifice și culturale dedicate marilor personalități ale istoriei naționale
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru