Expertiza și auditul afacerilor
CECCAR
Prezentul articol își propune să abordeze aspecte fiscale privind activitățile hoteliere, de alimentație publică, inclusiv catering, baruri și de servire a băuturilor. Având în vedere că suntem în plin sezon estival, iar profesioniștii contabili se pregătesc să facă față noilor provocări legate de complexitatea acestor operațiuni, este important să știm să încadrăm corect, din punctul de vedere al TVA, fiecare activitate desfășurată, să calculăm corect impozitul specific și să cunoaștem care sunt reglementările fiscale referitoare la persoanele angajate cu contract de muncă la entități ce desfășoară activități cu caracter sezonier.
Nr. 30-31, 13-26 august 2019
Zeița Thalia inspiră formule inovative în arta spectacolului
Ample programe științifice și culturale dedicate marilor personalități ale istoriei naționale
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru