Balul Expertului Contabil – ediția a V-a – CECCAR 95 de ani
Numărul 28, 11-17 octombrie 2016 » Agenda CECCAR
Plini de entuziasm și energie, membri ai filialei Timiș au continuat tradiția Balului Expertului Contabil, la 30 septembrie a.c., anul acesta având loc o ediție aniversară, care a urmat Congresului de la București, tuturor manifestărilor desfășurate sub egida CECCAR 95, despre care am relatat în amănunt în numerele precedente ale publicației noastre.
S-au prezentat programe artistice ale unor interpreți precum Voicu Dumitraș – finalist al unui cunoscut concurs de interpretare, și Doriana Talpeș – solistă care este absolventă a Secției de contabilitate a Universității de Vest din Timișoara. Un moment de vârf al evenimentului l-a constituit Tudor Furdui-Iancu (poate nu mulți știu că este absolvent al Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor), care a încântat invitații cu cântece din Țara Moților. Zâmbete și ropote de aplauze au însoțit relatarea cunoscutului și apreciatului interpret de muzică populară despre experiențele sale la examenul de control financiar și expertiză contabilă.
Balul s-a bucurat de prezența unor autorități publice, a unor colegi din alte filiale, a directorului pentru relații externe al Asociației Contabililor și Auditorilor din Serbia, Zoran Skobic.
Prezenți la eveniment, președintele Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, prof. univ. dr. Robert Aurelian Șova, și directorul general executiv, lect. univ. dr. Florin Dobre, au apreciat activitățile diverse și interesante ale filialei Timiș și au adresat felicitări organizatorilor.
Lucrurile bune se fac prin unirea energiilor pozitive, într-un climat de colaborare, a fost aprecierea președintelui Camerei Auditorilor Financiari din România, conf. univ. dr. Gabriel Radu.
Organizată prin grija doamnelor Giovana Iuhasz și Teofilia Vasilache, și ediția 2016 a balului, la fel ca cele din anii anteriori, s-a bucurat de aprecierea invitaților, reprezentând o bună ocazie de socializare între profesioniștii contabili și antreprenorii de la nivel local.
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice
Noaptea Albă a Filmului Românesc a revenit la București, Cluj-Napoca și Timișoara