Brăila: Profesionistul contabil, expert în arta culinară

Brăila: Profesionistul contabil, expert în arta culinară

Numărul 5-6, 26 aprilie - 9 mai 2016  »  Agenda CECCAR

Zilele acestea, calități deosebite au ieșit la lumină, profilul profesionistului contabil fiind conturat nu numai de activitățile specifice, ci și de „misiuni speciale”, realizate de doamnele membre ale Filialei CECCAR Brăila, experte în…arta culinară.

Ideea organizării unei acțiuni care să permită doamnelor pasionate de arta culinară să încânte publicul cu preparate specifice sărbătorilor s-a desprins din întâlnirile ce au avut loc în Săptămâna Altfel.

Cu ocazia celor două mari sărbători din calendarul ortodox, Sf. Mare Mucenic Gheorghe și Duminica Floriilor, expertele contabile brăilence au organizat o expoziție de preparate culinare, cu degustare și jurizare. Platouri cu diverse produse au încântat privirile și au devenit sursă de inspirație atât pentru concurenții, cât și pentru membrii juriului, compus din experții expozanți și din reprezentanți ai Filialei CECCAR Brăila. Ei au „auditat” produsele realizate de profesioniste, de astă dată, în arta culinară. Calificativul acordat în urma auditării , tuturor produselor a fost „clasa A …. Ce bun!”.

Paște fericit dorim tuturor colegilor și mult spor în pregătirea „misiunilor speciale culinare”!

Brăila: Profesionistul contabil, expert în arta culinară



Site-ul ceccarbusinessmagazine.ro folosește cookie-uri pentru analiza traficului și pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Sunt incluse aici și cookie-urile companiilor/serviciilor terțe plasate pe acest site (Google Analytics, Facebook, Twitter, Disqus). Continuând să utilizezi acest website, ești de acord cu stocarea tuturor cookie-urilor pe acest device.