Bucharest Technology Week 2017
Numărul 8, 7-13 martie 2017 » Conectarea la era digitală
A doua ediție a Bucharest Technology Week este programată să aibă loc în perioada 22-28 mai în Capitală, informează un comunicat al organizatorilor.
Evenimentul este organizat de Universum Events și reunește companii, oameni de afaceri și specialiști din diverse domenii pentru o săptămână de evenimente, de la conferințe de business până la expoziții și întâlniri restrânse. Scopul Bucharest Technology Week este să încurajeze inovația și adoptarea noilor tehnologii și să sprijine mediul tehnologic românesc. Prin acțiunile derulate în cadrul evenimentului, Bucharest Technology Week creează o platformă de networking și învățare pentru participanți.
Ediția din acest an va include o serie de conferințe, susținute în perioada 23-26 mai, la Athénée Palace Hilton, de speakeri din străinătate și români. Noutățile sunt, potrivit organizatorilor, conferințele pe vânzări, HR și PHP, care se adaugă celor care vor aborda teme precum inovația și Java. Acestea vor fi însoțite de o expoziție de tehnologie indoor, cu soluții și produse B2B, servicii IT&C și product demo, precum și de workshopuri. Zona de expoziție va fi împărțită în patru sectoare: transport electric și hibrid, gadgeturi portabile, sisteme inteligente de comunicații, mobile & new tech.
Ultimele trei zile ale săptămânii tehnologiei sunt dedicate expoziției în aer liber din Piața George Enescu, unde pasionații vor putea testa gadgeturi și soluții tech. Pe lângă conferințe și expoziții, Bucharest Technology Week include și evenimente organizate de parteneri desfășurate în diferite locații.
Participarea la evenimentele Bucharest Technology Week se face prin completarea unor formulare online, pe site-ul techweek.ro. Organizatorii informează că accesul vizitatorilor la expoziție este gratuit.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național