BVB a lansat a treia etapă a programului educațional „Fluent în Finanțe”
Telex » Știri 30 martie 2016
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a lansat oficial miercuri, 30 martie, a treia etapă a programului educaţional „Fluent în Finanţe”, împreună cu cinci dintre cele mai prestigioase universităţi din România: Universitatea Politehnica din Bucureşti, Universitatea Bucureşti, Universitatea Româno-Americană, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative şi Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir”. BVB, împreună cu partenerii săi din acest proiect – BT Securities, Estinvest, IFB Finwest, BRK Financial Group şi OTP Asset Management – vor susţine seminarii gratuite în universităţi, pentru creşterea gradului de conştientizare în ceea ce priveşte administrarea finanţelor personale. Prin participarea la seminariile „Fluent în Finanţe”, se vor dobândi abilităţi şi cunoştinţe suplimentare în ceea ce priveşte administrarea banilor, importanţa acumulării averii şi investiţiile la bursă.
Seminariile gratuite se vor desfăşura în perioada martie-mai şi octombrie-decembrie 2016, fiecare urmând să aibă o durată de două ore, şi vor fi susţinute de lectori din partea BVB şi a partenerilor din program. Prin această nouă etapă, BVB îşi propune să atragă între 500 şi 1000 de studenţi, care să ia parte la seminarii.
„«Fluent în Finanţe» este unul dintre cele mai importante proiecte ale Bursei de Valori Bucureşti, care îşi propune să susţină demersurile pentru creşterea gradului de educaţie financiară în România. Noi, Bursa de Valori Bucureşti, suntem foarte mândri să fim implicaţi în proiecte pentru români – începând de la copii şi elevi, continuând cu studenţi şi ajungând la persoanele mature, prin seminariile organizate la sediul corporaţiilor, dar şi destinate oamenilor, indiferent de locul de muncă”, a declarat Ludwik Sobolewski, director general al BVB. (Al.R.)
Ample programe științifice și culturale dedicate marilor personalități ale istoriei naționale
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile