În contextul unei cereri tot mai mari de abilități în domeniul contabilității criminalistice, chiar și pentru contabilii fără experiență, CECCAR pune la dispoziție în exclusivitate în Romania traducerea în limba română a publicației Wiley&Sons, Contabilitatea criminalistică și examinarea fraudelor, Ediția a doua. Manualul introduce studenții și profesioniștii din domeniul financiar-contabil în universul detectării și descurajării fraudei, furnizând o fundație solidă în ceea ce privește conceptele și metodele esențiale atât pentru mediul public, cât și pentru cel privat.
Aliniat la modelul de curriculum al Institutului Național de Justiție (NIJ) din SUA, acest text oferă o acoperire cuprinzătoare și actualizată a unor teme precum însușirea ilegală de active, corupția, frauda și a altor subiecte pe care un expert contabil criminalist practician le întâlnește în activitatea sa curentă.
Concentrându-se pe aspectele practice ale lumii reale, publicația utilizează exemple de actualitate și studii de caz antrenante pentru a facilita înțelegerea, apelând totodată la discuții profunde prin care își propune să clarifice anumite concepte tehnice într-o manieră facilă și care să permită cititorului să se raporteze la situațiile și soluțiile prezentate.
Fundamentat pe decenii de experiență ale autorilor, manualul Wiley, Contabilitatea criminalistică și examinarea fraudelor, Ediția a doua, constituie o resursă deosebit de valoroasă pentru practicieni, oferindu-le cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a aborda cu succes acest domeniu.
Manualul în format electronic este disponibil pe site-ul librăriei CECCAR și poate fi achiziționat la prețul de 250 de lei (TVA inclusă).
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național