CECCAR Botoșani: Prima ediție a concursului de contabilitate Elevul de azi – profesionistul contabil de mâine, în parteneriat cu Colegiul economic „Octav Onicescu”
Numărul 40, 22-28 oct. 2019 » Agenda CECCAR
În cadrul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea a 130 de ani de învățământ economic și comercial la Botoșani, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), prin Filiala Botoșani, a organizat, în parteneriat cu Colegiul economic „Octav Onicescu” din Botoșani, prima ediția a concursului de contabilitate Elevul de azi – profesionistul contabil de mâine, adresat elevilor din clasele a XI-a și a XII-a.
„Scopul organizării acestui concurs este de a promova valorile profesiei contabile în rândurile elevilor și tinerilor absolvenți de studii medii economice”, au specificat organizatorii.
Premierea elevilor care s-au evidențiat la concurs a avut loc vineri, 18 octombrie a.c., în cadrul festivității intitulate Omagiul învățământului economic și comercial botoșănean, găzduită de Sala „Mihai Eminescu” a Complexul hotelier Raspsodia, la care au participat sute de invitați, oficialități locale, profesori, directori de licee, directori de bănci, reprezentanți ai mediului de afaceri, parteneri sociali, cadre didactice din Botoșani, Cernăuți, Iași, Suceava, Piatra Neamț, foști și actuali elevi ai colegiului. Diplomele si premiile au fost înmânate tinerilor merituoși de către președintele Consiliului Filialei CECCAR Botoșani, Viorel Alexandru. Elevii distinși cu premiile I, II și III au fost recompensați cu vouchere acordate de CECCAR ce substituie taxa de înscriere la examenul de acces la stagiu.
„Initiațiva de organizare a concursului, gestul Corpului de încurajare a tinerilor prin voucherele acordate și consistenta premiilor s-au bucurat de aprecierea unanimă a celor prezenți și au avut un larg ecou în rândul participanților, reprezentanți ai mediului de afaceri oferindu-se să susțină edițiile viitoare ale concursului”, au conchis reprezentanții filialei Corpului.
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial