CECCAR Brăila: Întâlnire profesională cu membrii filialei despre importanța indicatorilor nonfinanciari în strategia de business sustenabil
Numărul 19, 15-21 mai 2024 » Agenda CECCAR
La 10 mai 2024, CECCAR Brăila a organizat o întâlnire profesională pentru membrii filialei pentru a discuta despre necesitatea adoptării unor practici de afaceri sustenabile și despre îmbunătățirea colaborării dintre membrii CECCAR și instituțiile locale.
Discuțiile din cadrul întâlnirii s-au concentrat pe două obiective principale. Primul a fost legat de importanța raportării indicatorilor nonfinanciari ca parte a unei strategii de business sustenabil. S-au abordat subiecte precum legislația europeană și națională în materie de dezvoltare durabilă, cerințele de raportare nonfinanciară și instrumentele de finanțare pentru proiecte ecologice, cum ar fi obligațiunile verzi.
Al doilea obiectiv a tratat nevoia de a spori colaborarea cu mediul de afaceri local. Membrii CECCAR au exprimat un interes puternic pentru stabilirea unor metode de colaborare mai eficiente, care să ajute la adaptarea serviciilor contabile la cerințele actuale ale afacerilor. De asemenea, s-a discutat despre necesitatea organizării periodice de întâlniri cu reprezentanții organizațiilor patronale și alte entități relevante pentru a trata probleme comune și a îmbunătăți serviciile oferite.
Președintele Filialei CECCAR Brăila, Iuliana Panaitescu, a subliniat dorința de a organiza astfel de întâlniri în mod regulat, lunar, la sediul filialei. Aceasta a mai menționat că în perioada următoare are planificate întâlniri cu principalii reprezentanți ai instituțiilor locale pentru a întări și mai mult colaborarea.
Această inițiativă evidențiază un pas important în direcția unei abordări mai sustenabile și responsabile în domeniul contabilității la nivel local, adaptată la schimbările din legislație și din economia regională.
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane