CECCAR, la cel mai mare eveniment de networking din Transilvania
Numărul 14, 16-22 aprilie 2019 » Agenda CECCAR
Săptămâna trecută a avut loc, la Cluj, Smart Connections Party & Networking, eveniment ce oferă noi oportunități de a crea conexiuni strategice, menite să încurajeze și să faciliteze o înțelegere complexă, multidisciplinară a mediului economic, administrativ și social, cu scopul de a spori gradul de integrabilitate a direcțiilor și deciziilor adoptate de factorii decizionali din zona privată și nu numai.
Cu acest prilej, președintele Consiliului Superior al CECCAR, prof. univ. dr. Robert Aurelian Șova, expert contabil, a fost prezent la Cluj, în calitate de invitat special, împreună cu președintele Consiliului filialei locale a CECCAR – conf. univ. dr. Adrian Groșanu, ca parte a strategiei organismului profesional de dezvoltare a parteneriatului cu toți actorii importanți ai societății.
Evenimentul, organizat de IntelGlobalis Consulting, sub conducerea lui Florin Bognar, a reunit reprezentanți cu putere de decizie ai mediului de business (manageri, antreprenori ș.a.), ai mediului juridic (avocați, notari, executori judecătorești ș.a.), reprezentanți ai instituțiilor și autorităților de reglementare, ai mediului cultural și membri ai mediului academic din România și din străinătate. Printre numele importante care au luat parte la eveniment se numără fostul mare tenismen Ilie Năstase, prof. univ. dr. Ioan Bolovan – membru corespondent al Academiei Române și prorector al Universității Babeș-Bolyai, Ioan Pop – director general al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Cluj-Napoca, artistul Nicolae Maniu – renumit pictor român contemporan.
În cadrul celui mai mare eveniment de networking din Transilvania – așa cum l-au numit organizatorii –, președintele CECCAR a vorbit despre rolul profesiei contabile și al organismului profesional care o reprezintă în România – ca partener al tuturor actorilor importanți din societate – în dezvoltarea economiei naționale, la aproape un secol de la înființarea acestuia (1921), prin decret regal.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național