CECCAR Neamț: Festivitatea de premiere a câștigătorilor etapei județene a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă
Numărul 20, 22-28 mai 2024 » Agenda CECCAR
Peste 180 de elevi și cadre didactice din învățământul gimnazial și liceal din județul Neamț au luat parte la festivitatea de premiere a câștigătorilor etapei județene a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă, organizată marți, 23 aprilie. Scopul acestui concurs este de a crește interesul tinerilor pentru domeniul financiar-contabil și de a-i încuraja să aleagă o carieră în acest domeniu, contribuind, astfel, la dezvoltarea unei baze solide de profesioniști pregătiți să răspundă provocărilor viitorului.
Magdalena-Violeta Iftode, expert contabil, președintele CECCAR Filiala Neamț a reprezentat organismul profesional la eveniment, iar din partea Inspectoratului Școlar Județean au participat prof. Ionuț-Liviu Ciocoiu, inspector școlar general, Cristina Albu Iacob și Ionela Meda Știrbu, profesori și inspectori școlari. Faza pe județul Neamț a concursului s-a desfășurat la Liceul Economic „Alexandru Ioan Cuza” din Piatra-Neamț. CECCAR Filiala Neamț a premiat performanța la nivel județean prin oferirea de diplome și premii în bani, astfel: Premiul I – 700 lei, Premiul II – 500 lei, Premiul III – 300 lei, Mențiune – 200 lei. Câștigătorii, Ștefania Georgiana Onel (Locul I) și Ana Maria Popîrda (Locul II), vor participa la etapa națională, care va avea loc la finalul lunii mai, la București. Elevii Ionela Valentina Slavnicu și Cristina Maria Tanasă au obținut locul III, iar elevii Elena Sabina Calpac și Luca-Octavian Onu, mențiune.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național