CECCAR Olt: Etapa județeană a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă și-a desemnat câștigătorii
Numărul 21, 29 mai - 4 iun. 2024 » Agenda CECCAR
La data de 19 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Municipiul Slatina s-a desfășurat etapa județeană a celei de-a doua ediții a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă. Concursul, destinat elevilor din clasa a XI-a, filiera tehnologică, profil Servicii, calificarea profesională Tehnician în activități economice, susține educația tinerilor în domeniul financiar-contabil și își propune să contribuie la formarea noilor generații de profesioniști în domeniu.
Elevii Jorge David Tucan, de la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina, și Andreea Roberta Șerban, de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din Scornicești, s-au clasat pe primele două locuri și vor reprezenta județul Olt la etapa națională, care va avea loc între 29 mai și 1 iunie 2024, la București. Premiile substanțiale pentru această etapă au fost oferite de Filiala CECCAR Olt, Primăria Slatina și Consiliul Județean Olt, ca recunoaștere a performanțelor elevilor.
La festivitatea de premiere au participat inspectorul școlar pentru învățământul profesional și tehnic, Ștefania Aida Aliman, președintele Consiliului Filialei CECCAR Olt, Ion Buiculescu, directorul executiv, Lucia Rotaru, și directorul executiv din cadrul Consiliului Județean Olt, Constanța Dumitru. Aceștia au subliniat importanța concursului în dezvoltarea competențelor financiare ale tinerilor și au felicitat atât elevii, cât și cadrele didactice implicate.
Inspectorul Ștefania Aida Aliman a transmis mulțumiri tuturor celor implicați în organizare și premiere, subliniind efortul comun depus pentru succesul acestui eveniment. „Transmitem mulțumiri și felicitări tuturor celor care s-au implicat în organizare, premiere, și nu în ultimul rând elevilor și cadrelor didactice care au îndrumat și pregătit elevii”, a declarat oficialul ISJ Olt. Organizatorii au urat succes elevilor la etapa națională, în speranța obținerii unor rezultate excelente.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național