CECCAR Prahova, partener al unor evenimente desfășurate pe plan local
Numărul 43, 14-20 nov. 2017 » Agenda CECCAR
Filiala Prahova a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România a participat, în calitate de partener, la două evenimente desfășurate recent pe plan local, sesiunea națională de comunicări științifice studențești Economia și societatea digitală și Gala Topul firmelor prahovene, eveniment aflat la a XXIV-a ediție.
Sesiunea națională Economia și societatea digitală, organizată de Facultatea de Științe Economice a Universității Petrol-Gaze din județ, s-a desfășurat ca parte a proiectului aniversar 25 de ani de învățământ economic universitar la UPG din Ploiești. Studenți și cadre didactice din centrele universitare membre ale Consorțiului Academica+ și ale Asociației Facultăților de Științe Economice din România au participat la eveniment, alături de președintele Filialei CECCAR Prahova, Cornel Nițu, și directorul executiv, Ion Iancu.
Manifestarea dedicată studenților din cadrul programelor de studiu de licență și master de la facultățile de profil economic a abordat teme precum economia și societatea digitală, tehnici de calcul moderne și inteligența afacerilor.
A XXIV-a ediție a Galei Topul firmelor prahovene, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Prahova, a reunit aproximativ 500 de participanți: reprezentanți ai companiilor laureate, ambasadori, consilieri economici și comerciali din 35 de țări, oficiali ai administrației centrale și locale, parteneri ai evenimentului, printre care s-a numărat și Filiala Prahova a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România.
Cu acest prilej, au fost recompensate firme din județ pe diverse grupe de activitate, fiind acordate, totodată, și premii pentru responsabilitatea socială a întreprinderii, precum și pentru performanța feminină în afaceri.
Filiala CECCAR a fost reprezentată la eveniment de președintele Cornel Nițu și directorul executiv, Ion Iancu.
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial