CECCAR Prahova: Profesionistul contabil, prezență activă în peisajul economic
Numărul 45-46, 28 nov. - 11 dec. 2017 » Agenda CECCAR
Simpozionul Profesionistul contabil, prezență activă în peisajul economic și în viața comunității locale, organizat de Filiala CECCAR Prahova, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a județului și Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Prahova, s-a desfășurat, recent, la sediul CCI.
Oameni de afaceri, profesioniști contabili, cadre universitare de la Facultatea de Științe Economice a Universității Petrol-Gaze din Ploiești, oficiali ai unor instituții locale, dintre care amintim Administrația Județeană a Finanțelor Publice, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Asociația de Arbitraj Instituționalizat, Centrul de zi pentru copii cu dizabilități, precum și membri ai Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Patronatului IMM, Uniunii Generale a Industriașilor din România – filiala Prahova au participat la eveniment.
Au luat cuvântul reprezentanți ai CCI, Cornel Nițu, președintele Filialei CECCAR Prahova, Florin Duma, președintele Patronatului IMM Prahova, Rodica Vlaicu, președintele Asociației de Arbitraj Instituționalizat, precum și alți invitați.
Vorbitorii au relevat importanța colaborării instituționale pentru dezvoltarea mediului de afaceri și prosperitatea județului și implicarea profesioniștilor contabili în activitatea întreprinderilor mari și mijlocii în calitate de oameni ai cifrelor.
Au fost prezentate, cu acest prilej, proiectele realizate în parteneriat de CECCAR Filiala Prahova cu asociațiile patronale județene în sprijinul membrilor Corpului și al antreprenorilor, precum și unele propuneri pentru colaborări viitoare.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național