CECCAR Suceava: Curs de dreptul muncii
Numărul 9, 13-19 martie 2018 » Agenda CECCAR
Peste 100 de membri ai Filialei Suceava a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) au participat, în zilele de 9 și 10 martie a.c., la un curs de dreptul muncii, susținut de consilierul juridic Gabriela Pleșa, practician cu experiență în litigii de muncă, imigrări și detașarea transfrontalieră. Pe durata celor două zile, profesioniștii din domeniul contabil au fost instruiți în privința relațiilor de muncă în contextul modificărilor Codului muncii din anii 2017-2018. Totodată, au fost abordate subiecte precum Cercetarea disciplinară – etapele procedurale obligatorii și Conflictele de muncă – Competența de soluționare, particularități în cazul lucrătorilor transfrontalieri.
La cursul organizat la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava au participat, împreună cu experții contabili și contabilii autorizați, și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, inspectorii Camelia Petronela Iacob și Cristi Iavorenciuc.
Cu prilejul sesiunii Q&A, ce a urmat prezentării, participanții au putut afla particularități privind relațiile de muncă, dar și abordări documentate pentru evitarea litigiilor. De asemenea, un alt aspect clarificat în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri a privit raporturile de muncă în cadrul transportatorilor.
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial