CECCAR Vâlcea și Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Pitești: A XXIX-a ediție a Sesiunii Anuale a Cercetării Științifice Studențești
Numărul 20, 26 mai - 1 iun. 2021 » Agenda CECCAR
Studenți și masteranzi ai Universității „Constantin Brâncoveanu” din Pitești și-au prezentat cercetările în multiplele fațete ale domeniului economic cu prilejul celei de-a XXIX-a ediții a Sesiunii Anuale a Cercetării Științifice Studențești, organizată vineri, 21 mai, de Facultatea de Management Marketing în Afacerile Economice din Râmnicu Vâlcea. Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România s-a implicat în organizarea evenimentului, prin filiala Vâlcea, în calitate de partener.
Au participat la evenimentul desfășurat online, alături de studenți și masteranzi ai facultății menționate, cadre didactice ale Universității „Constantin Brâncoveanu” și elevi ai Colegiului Economic din Râmnicu Vâlcea. Președintele Filialei CECCAR Vâlcea, Vasile Cocoș, directorul executiv, Valentina Crînguș, și conf. univ. dr. Dorina Luță, vicepreședinte al filialei, au fost, de asemenea, „conectați” la discuții.
Lucrările acestei ediții a Sesiunii Anuale au acoperit o tematică diversă, de la o abordare globală în ceea ce privește economia și dezvoltarea durabilă la probleme actuale în managementul organizațiilor, contabilitate și finanțe, marketing și servicii, administrație publică și drept, comunicare și educație interculturală.
Discuțiile virtuale s-au axat și pe subiecte în centrul atenției în contextul actual, precum modul în care pandemia a schimbat economia mondială, impactul acesteia asupra transportului aerian, crizele economice în secolul XXI, dar și pe modalități de obținere a performanței – ca obiectiv principal al entităților economice, tehnici de promovare a produselor și serviciilor, adaptate realităților pe care le trăim.
Cu prilejul dezbaterilor dedicate secțiunii de contabilitate și finanțe din cadrul Sesiunii a avut intervenții și președintele filialei CECCAR Vâlcea, care a clarificat, împreună cu participanții la Sesiune, aspecte legate de tematica prezentată.
Filiala CECCAR Vâlcea a acordat premii studenților care au prezentat cele mai valoroase lucrări.
(Sursa foto galerie: www.facebook.com/univbrancoveanu)
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Ample programe științifice și culturale dedicate marilor personalități ale istoriei naționale
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile