CFR Călători: Circulația trenurilor pe ruta București-Pitești rămâne modificată încă o lună, conducând la majorarea substanțială a timpilor de parcurs
Telex » Știri 16 iulie, 9:47
Circulația trenurilor pe ruta București - Pitești rămâne modificată încă o lună și se va realiza pe rute deviate, ceea ce conduce la majorarea substanțială a timpilor de parcurs, se arată într-un comunicat al CFR Călători, citat de Agerpres. "CFR Călători cere scuze pasagerilor care au legitimații de călătorie procurate pentru ruta București - Pitești - Craiova deoarece orarele nu pot fi respectate ca urmare a emiterii telegramei luni, 15 iulie 2024, de către administratorul infrastructurii feroviare - CNCF CFR SA, prin care circulația trenurilor pe ruta București - Pitești rămâne modificată timp de încă o lună începând de acum. Din această cauză circulația se realizează pe rute deviate ceea ce conduce la majorarea substanțială a timpilor de parcurs (...) CFR Călători cere scuze pasagerilor atât pentru afectarea traficului de călători prin modificarea condițiilor de circulație efectuate de către CNCF CFR SA, cât și pentru faptul că nu am fost avizați de această prelungire astfel încât publicul călător să fie informat din timp", subliniază reprezentanții CFR Călători în comunicat.
În aceste condiții, CFR Călători a anunțat că este posibil ca, în perioada următoare, să ia în calcul anularea vânzării cu anticipație la aceste trenuri, neexistând nicio predictibilitate din cauza prelungirii repetate a lucrărilor la linia de cale ferată dintre Golești și Pitești. De asemenea, sunt posibile și alte modificări în graficul trenurilor de pe această rută.
Într-un comunicat transmis la 11 aprilie, CFR Călători a anunțat că circulația trenurilor pe ruta București - Pitești - Craiova va suferi modificări temporare, în perioada 15 aprilie - 14 iunie, ca urmare a unor lucrări la infrastructura feroviară. Potrivit comunicatului de la data respectivă, un număr de 21 de trenuri erau afectate de aceste schimbări.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial