Clubul online de educație financiară - a IV a ediție
Telex » Știri 5 octombrie 2022
Ministerul Finanțelor (MF), Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), în parteneriat cu Banca Națională a României și Asociația Română a Băncilor, organizează cea de-a patra ediție a programului de educație financiară – FinClub – destinat elevilor de liceu din clasele a X-a – a XII-a, an școlar 2022-2023, pasionați de piața financiară. Potrivit unui comunicat al MF, programul presupune crearea unui club de educație financiară a cărui activitate se va desfășura sub forma unor întâlniri online bilunare, în perioada 20 octombrie 2022 – 11 mai 2023. Tematica întâlnirilor acoperă subiecte care țin de cunoașterea și aprofundarea noțiunilor și conceptelor financiare. Ediția a IV-a oferă ca element de noutate faptul că profesorii îndrumători sunt alături de elevii lor pe parcursul desfășurării întâlnirilor clubului.
Înscrierile în cadrul FinClub se pot efectua online, în intervalul 5 octombrie 2022 – 17 octombrie 2022. Formularul de înscriere și Regulamentul clubului sunt disponibile la adresa edutime.ro/finclub/, precum și pe pagina de Facebook a ASF.
Programul online de educație financiară FinClub a fost lansat în septembrie 2020 și se derulează în baza Protocolului de colaborare privind Educația Financiară încheiat, în anul 2018, între Ministerul Finanțelor, Banca Națională a României, Autoritatea de Supraveghere Financiară, Asociația Română a Băncilor și Ministerul Educației, ce vizează realizarea de activități comune în domeniul educației financiare și elaborarea Strategiei Naționale de Educație Financiară (SNEF).
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național