Companiile globale care migrează către cloud obțin câștiguri substanțiale
Numărul 29-30, 11-24 aug. 2021 » Conectarea la era digitală
Companiile care utilizează cloud-ul ca un nou model de operare pentru a-și reinventa în mod continuu afacerile obțin câștiguri substanțiale și sunt mai bine poziționate pentru a rezista crizelor viitoare, arată concluziile unui studiu de specialitate, citat de Agerpres. Datele centralizate de Accenture relevă faptul că, în timp ce organizațiile intenționează să migreze mai mult de două treimi din volumul lor de muncă în cloud, în medie, în următorii trei până la cinci ani, doar jumătate folosesc întregul potențial al cloud-ului în diferitele sale forme pentru a-și transforma operațiunile zilnice.
Aproximativ 12% - 15% dintre respondenți, în funcție de regiune, se remarcă prin extinderea experienței pe care au dobândit-o din cloud-ul public către centrele lor de date private pentru a transforma operațiunile zilnice de afaceri. În același timp, aceste organizații obțin câștiguri substanțiale din implicarea lor continuă în cloud și depășesc concurența și sunt mult mai bine poziționate pentru a rezista crizelor viitoare.
Studiul Accenture „Ever-ready for Every Opportunity: How to Unleash Competitiveness on the Cloud Continuum” a fost pe un eșantion de aproape 4.000 de directori executivi, atât în tehnologia informației (IT), cât și în roluri non-IT, din 25 de țări și 16 industrii. Cercetarea, care a inclus interviuri, studii de caz și modelare economică, s-a axat pe colectarea de date privind adoptarea și scalarea tehnologiilor asociate cu cloud-ul, drumul în cloud al fiecărei organizații, strategia și obiectivele, practicile de gestionare în jurul cloud-ului, măsuri multiple ale performanței financiare și operaționale și impactul cloud-ului asupra rezultatelor inovării și sustenabilității.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane