Concluziile summitului pentru educație al IFAC. Transformarea educației pentru asigurarea succesului în viitor
Numărul 3, 26 ian. - 1 feb. 2021 » Direct de la sursă
Mesajul principal al summitului global pentru educație Contabilul vizionar: tendințe globale care transformă educația și dezvoltarea, organizat de International Federation of Accountants în noiembrie 2020, a fost necesitatea schimbării abordării reactive actuale a profesiei contabile cu una reflectivă, care să se concentreze pe analizarea principalelor tendințe și anticiparea modului în care acest sector se poate poziționa mai bine pentru a-și asigura succesul în viitor.
Cu peste 1.600 de participanți din sectorul privat, sectorul public și mediul academic, summitul a furnizat o platformă pentru profesioniști din întreaga lume, facilitând identificarea și explorarea principalelor tendințe tehnologice, de mediu și sociale, înțelegerea influenței acestora în următorul deceniu și creșterea abilității profesioniștilor contabili de a trece de la actuala abordare reactivă la anticiparea viitorului și de a evolua în mod corespunzător în vederea asigurării relevanței și valorii profesiei pe termen lung.
Întregul eveniment este în continuare disponibil pentru cei interesați pe canalul YouTube al IFAC. De asemenea, IFAC a realizat patru clipuri video, de aproximativ cinci minute fiecare, pentru a prezenta principalele idei ale summitului.
Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul IFAC, atât în limba engleză, cât și în limba română, cu ajutorul integrării instrumentului Google Translate de către IFAC. Varianta în limba română poate fi accesată din bara de sus a site-ului, de la butonul dedicat.
Vă rugăm să aveți în vedere că informațiile de pe site-ul IFAC sunt traduse automat prin intermediul Google Translate. CECCAR nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea traducerii informațiilor de pe site-ul IFAC, neavând nicio contribuție în acest sens. Textul original este cel disponibil în limba engleză.
Ample programe științifice și culturale dedicate marilor personalități ale istoriei naționale
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile