Conferința Internațională Perspective în contabilitate și audit, la Timișoara
Numărul 22-23, 30 aug. - 12 sep. 2016 » Agenda CECCAR
În perioada 20-22 octombrie va avea loc la Timișoara Conferința Internațională Perspective în contabilitate și audit, eveniment de amploare, care aduce în centrul atenției teme de actualitate pentru profesioniștii contabili. Conferința se află deja la a III-a ediție și este organizată de Departamentul de Contabilitate și Audit din cadrul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor a Universității de Vest din Timișoara, în colaborare cu parteneri strategici pe plan local.
Filiala Timișoara a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România se implică activ în organizarea evenimentului amintit având în vedere dezbaterile științifice relevante pe domenii de interes pentru profesioniștii contabili, cum ar fi raportare financiară, contabilitate și fiscalitate, guvernanță corporativă, audit, care se vor desfășura în cadrul conferinței.
„Școala de contabilitate a Universității de Vest din Timișoara este recunoscută nu numai prin calitatea actului didactic și performanța studenților pe care îi formează, validați pe piața forței de muncă, dar se poziționează la nivelul preocupărilor naționale și internaționale în domeniul cercetării prin organizarea și promovarea unei conferințe pe teme de actualitate. Conexarea cercetărilor cu mediul profesional și cel de afaceri constituie premisele unor abordări academice proactive în domeniul contabilității”, a declarat prof. univ. dr. Ovidiu Constantin Bunget, președintele CECCAR Timișoara și, totodată, al Comitetului de organizare a conferinței.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național