Conferințele Academiei de Științe și Tehnici Contabile și Financiare din Paris
Numărul 7, 28 feb. - 6 mar. 2017 » Agenda CECCAR
Academia de Științe și Tehnici Contabile și Financiare din Paris va organiza, în luna martie, două conferințe care se adresează profesioniștilor contabili și altor părți interesate. Primul eveniment, intitulat Toată actualitatea contabilă, este programat să se desfășoare la Paris, miercuri, 8 martie, de la ora 14.00. Conferinţa va include o prezentare a noutăților Consiliului pentru standardizarea conturilor publice, a cercetărilor contabile și a studiilor realizate de Autoritatea pentru standarde de contabilitate, o prezentare a noului cadru general pentru experții contabili și recentul proiect al Centrului tinerilor experți contabili și al economiei digitale.
Cealaltă manifestare găzduită de Academie este conferința Performanța durabilă a întreprinderii: care sunt indicatorii pentru o evaluare globală?, programată luni, 20 martie, începând cu ora 17.30, în Auditoriumul MEDEF din Paris. Conferința va fi deschisă de Geoffroy Roux de Bézieux, vicepreședinte adjunct al MEDEF, şi va prezenta o nouă abordare în evaluarea performanței durabile pornind de la chestionarele elaborate de una dintre grupele de lucru ale Academiei, care permit unei întreprinderi să își determine gradul de maturitate pe baza indicatorilor necesari pentru a identifica un nivel global de performanță.
Pentru a participa la conferința Toată actualitatea contabilă sau pentru a vă înscrie la webinar (transmisia online a conferinței) vă rugăm să consultați pagina evenimentului. În ceea ce privește conferinţa Performanța durabilă a întreprinderii: care sunt indicatorii pentru o evaluare globală?, mai multe informații despre eveniment şi modalitatea de înregistrare sunt disponibile pe pagina dedicată.
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională