Cum poate ajuta externalizarea serviciilor financiar-contabile compania? Aflați răspunsul într-un document publicat de Chartered Professional Accountants of Canada, tradus în limba română de CECCAR
Numărul 34, 10-16 septembrie 2019 » Direct de la sursă
Despre externalizarea serviciilor financiar-contabile se vorbește intens în ultima vreme, acesta fiind și unul dintre subiectele dezbătute anul acesta la nivel național cu prilejul celei de-a XV-a ediții a Zilei Naționale a Contabilului Român (despre eveniment puteți citi în CECCAR Business Magazine).
Pentru a înțelege cât mai bine conceptul de externalizare și de ce acest proces este relevant, vă punem la dispoziție un document publicat de Chartered Professional Accountants of Canada (CPA), tradus de CECCAR în limba română.
Multe opinii susțin faptul că externalizarea a devenit, în zilele noastre, partea din structura procedurală a unei întreprinderi moderne, aspect menționat și în documentul publicat de CPA. Totodată, documentul face referire și la avantajele pe care le aduce externalizarea serviciilor financiar-contabile. Reducerea costurilor administrative din domeniu, accesarea de către companie de procese și tehnologii inovatoare, utilizarea unor cunoștințe de ultimă generație, susținerea eforturilor majore de restructurare sau alte tipuri de transformare a întreprinderii sunt doar câteva dintre plusurile ce vin odată cu externalizarea.
De ce este relevantă externalizarea serviciilor financiare și contabile? Cum asigură externalizarea serviciilor financiare și contabile sustenabilitatea unei întreprinderi? Cum adaugă valoare profesioniștii contabili angajați? Toate acestea sunt întrebări la care puteți afla răspunsul citind documentul pe care vi-l punem la dispoziție în limba română, în rubrica dedicată publicațiilor.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național