Cursuri integrate de formare profesională prin programul SME Academy
Numărul 19-20, 22 mai - 4 iunie 2018 » Întreprinderile mici și mijlocii, prezent și viitor
Promovarea unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă din regiunile Nord-Est, Centru și Sud-Est, prin oferirea unor cursuri integrate de formare profesională pentru 600 de întreprinzători, manageri și angajați ai departamentelor de resurse umane, în vederea adaptării activității acestora la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv reprezintă obiectivul principal al proiectului SME Academy, lansat de Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).
„Lansăm SME Academy, o inițiativă care vizează formarea continuă a antreprenorilor prin metode inovative și creative. Avem concepte precum SME Bootcamp, în cadrul căruia organizăm cursuri de antreprenoriat, managementul inovării, educație financiară și managementul resurselor umane, oferim servicii de business coaching și experiența unui program inovativ de învățare prin sport și realizăm o aplicație mobilă”, a declarat Florin Jianu, președinte CNIPMMR.
Proiectul se va derula până în mai 2019 și are o valoare totală de peste 3,263 milioane lei (100% finanțare nerambursabilă).
În cadrul proiectului, între alte obiective, este și acela potrivit căruia 600 de persoane vor participa la programele de formare SME Academy în domenii precum competențe antreprenoriale, planificare strategică, managementul inovării, educație financiară și managementul resurselor umane. De asemenea, 300 de persoane vor beneficia de servicii personalizate de business coaching, iar 300 de IMM-uri vor fi sprijinite în vederea elaborării unei planificări strategice pe termen lung. Totodată, se va derula un program inovativ de învățare experimentală prin sport la care vor participa 72 de persoane și va fi lansată o aplicție mobilă de training SME Bootcamp pentru formarea, sedimentarea și testarea cunoștințelor.
Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Ample programe științifice și culturale dedicate marilor personalități ale istoriei naționale
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile