Editura CECCAR, la cea de-a XXVIII-a ediție a Salonului anual de carte, cel mai longeviv eveniment cultural al județului Ialomița
Numărul 41, 29 oct. - 4 nov. 2019 » Agenda CECCAR
Pentru al unsprezecelea an consecutiv, Editura CECCAR, prin intermediul filialei Ialomița, a participat la cea de-a XXVIII-a ediție a Salonului anual de carte, cel mai longeviv eveniment cultural al județului Ialomița. Evenimentul se desfășoară anual, pe parcursul lunii octombrie, fiind organizat de Biblioteca Județeană „Ștefan Bănulescu” și Consiliul Județean Ialomița, având drept obiectiv promovarea culturii sub toate formele sale de manifestare, cartea fiind pilonul principal căruia i se alătură muzica de toate genurile, piesele de teatru, dezbateri pe diverse teme.
„În data de 23 octombrie a.c., în cadrul zilei dedicate Editurii CECCAR, invitatul special a fost conf. univ. dr. Adriana Florina Popa. Au răspuns invitației de a participa la discuțiile din cadrul zilei dedicate cărții de specialitate economică elevi ai Liceului «Alexandru Ioan Cuza», însoțiți de cadre didactice, membri și stagiari ai filialei”, a transmis ec. Mihaela Cosma, directorul executiv al Filialei CECCAR Ialomița.
În cadrul întâlnirii, Camelia Malama, vicepreședinte al Consiliului superior, a reafirmat poziția CECCAR de sprijinire a tinerei generații în dobândirea de competențe în domeniul contabilității, oferind informații despre modul în care se poate dobândi calitatea de expert contabil și contabil autorizat. „Elevii au primit flururași de prezentare a pașilor de urmat pentru accesarea calității de contabil autorizat și expert contabil, precum și răspunsuri la întrebările pe care le-au adresat invitatei și organizatorilor”, a adăugat oficialul filialei.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național