Femeile – factor activ în economia prahoveană
Numărul 1, 29 martie - 4 aprilie 2016 » Agenda CECCAR
La 16 martie, Filiala CECCAR Prahova, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Prahova, a organizat, în sala Europa a Camerei de Comerț și Industrie, cea de-a doua ediție a conferinței intitulate Femeile – factor activ în economia prahoveană, eveniment la care au luat parte în jur de 100 de reprezentante ale sexului frumos, 30 dintre acestea având calitatea de expert contabil.
Conferința s-a bucurat de prezența doamnelor din conducerea administrației locale, și anume: Rodica Paraschiv, prefect, Fabioara Ionescu, administrator public al județului Prahova, reprezentantele Poliției Locale Ploiești, Direcției Județene a Finanțelor Publice Prahova, OTIMMC Prahova, Universității Petrol-Gaze din Ploiești, Spitalului Municipal Ploiești, Colegiului Economic „Virgil Madgearu” Ploiești, precum și reprezentante ale mediului de afaceri privat: Bancpost, BRD, CEC Bank, BES România, Stonerex, Sanconfind, Delice International, Coffeöl Romania, Hollywood Experience Beauty Salon, Pallazo Italia, K&D London Entertainment, Ploiești Shopping City etc. O prezență notabilă la eveniment a fost soția ambasadorului Iranului la București.
Alături de președintele filialei Prahova și conducerea executivă, la eveniment a participat și Camelia Malama, vicepreședinte al CECCAR. În cadrul întâlnirii au fost prezentate materiale edificatoare privind rolul și succesul femeilor în societate, perseverența, profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de acestea.
Nota relaxantă a întâlnirii a fost asigurată de prezentarea unor colecții de modă, trenduri de coafură și make-up ale unor importante case de modă și saloane de înfrumusețare din județ. Spre deliciul asistenței, a fost prezentată o expoziție de prăjituri pregătite de cel mai bun maestru cofetar din România, Carmela Dragomir.
La finalul evenimentului a avut loc un scurt program artistic apreciat de doamnele și domnișoarele prezente, susținut de George Capanu, solist al Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național