Fermierii pot depune cereri de plată pentru Măsura privind bunăstarea animalelor din 15 februarie
Numărul 6, 16-22 feb. 2022 » Direct de la sursă
Fermierii pot depune cererile de plată pentru Măsura privind bunăstarea animalelor, porcine și păsări, în perioada 15-28 februarie 2022, informează Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, citat de Agerpres. Cererea de plată poate fi completată online cu posibilitatea de a fi semnată electronic.
Ministrul de resort, Adrian Chesnoiu, a aprobat Ordinul privind Măsura 14 „Bunăstarea animalelor” din cadrul PNDR 2014-2020.
„În perioada 15-28 februarie 2022, potențialii beneficiari pot depune, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), cererile de plată pentru Măsura 14 «Bunăstarea animalelor», ce conține două pachete: plăți în favoarea bunăstării porcinelor și plăți în favoarea bunăstării păsărilor din cadrul PNDR 2014-2020. Ca element de noutate, cererea de plată poate fi completată online cu posibilitatea de a fi semnată electronic”, se precizează în comunicatul MADR.
Cererile de plată pentru Măsura 14 „Bunăstarea animalelor” cuprind angajamentele și informațiile aferente tuturor exploatațiilor cu cod ANSVSA, deținute de un solicitant, indiferent de județul în care acesta își desfășoară activitatea și se depun însoțite de toate documentele prevăzute în ghidurile solicitantului.
Documentele justificative aferente cererii se încarcă pe platforma electronică pusă la dispoziție de APIA.
Modelele cererilor de plată pentru Măsura 14 pentru cele două pachete, însoțite de instrucțiunile de completare aferente, sunt aprobate prin ordin al ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și pot fi accesate pe site-ul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național