Filiala CECCAR Bihor: O nouă generație de profesioniști contabili a depus jurământul profesional
Numărul 1, 17-23 ianuarie 2017 » Agenda CECCAR
La 12 ianuarie a.c., în sala de cursuri a Filialei CECCAR Bihor s-a desfășurat, în cadru festiv, ceremonia depunerii jurământului profesional de către cei 47 de absolvenți ai examenului de aptitudini, sesiunea noiembrie 2016.
Președintele filialei, ec. Valerian Pavel Susa, i-a felicitat pe absolvenți pentru obținerea calificării de expert contabil/contabil autorizat și a subliniat semnificația jurământului profesional, aceea de asumare a angajamentului de a sluji interesul public, conferit de calificarea de expert contabil și de contabil autorizat și de calitatea de membru cu drepturi depline al CECCAR.
În încheierea mesajului adresat noilor membri ai filialei, președintele i-a îndemnat să onoreze prin întreaga lor activitate și conduită exigențele tot mai complexe și mai provocatoare pe care exercitarea acestei profesii le impune, răspunzând prin profesionalism, onestitate, modestie și spirit civic atât așteptărilor celor care i-au învestit cu această încredere, cât și ale celor care vor beneficia de serviciile lor, să dea dovadă de consecvență, tenacitate și pasiune în slujirea interesului public și să se implice în activitatea organismului profesional.
Directorul executiv al filialei, Leonica Bochiș, a transmis felicitările cuvenite tuturor participanților, asigurându-i de sprijinul necondiționat și nemijlocit al filialei în continuarea procesului de dezvoltare profesională.
La rândul său, președintele Comisiei de disciplină, Cristian Radu Stoica, a subliniat importanța profesioniștilor contabili pentru progresul economic, în general, și rolul experților contabili și al contabililor autorizați în gestionarea patrimoniului și în managementul entităților economice, precum și necesitatea ca aceștia să aibă un comportament ireproșabil și o atitudine responsabilă.
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice
Noaptea Albă a Filmului Românesc a revenit la București, Cluj-Napoca și Timișoara