Ghidul de acces, disponibil acum în format electronic
Numărul 11, 22-28 mar. 2023 » Publicații de specialitate
Acum ai o nouă șansă la o carieră de succes! Choose SMART! Fii Next-Generation Accountant!
În zilele de 25 și 26 noiembrie 2022 are loc o nouă sesiune a Examenului de admitere la stagiul CECCAR în vederea obținerii calității de expert contabil sau de contabil autorizat.
Pentru a te putea pregăti în vederea susținerii examenului, CECCAR îți pune la dispoziție, acum în format electronic, singurul ghid avizat de organismul profesional – Ghidul pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat, ediția a XI-a, revizuită.
Lucrarea conține informațiile necesare în vederea asimilării cunoștințelor cerute pentru accesul la profesie, structurate în studii de caz și întrebări acoperind cele șapte discipline de examen (contabilitate, fiscalitate, drept, audit, evaluarea economică și financiară a întreprinderilor, doctrina și deontologia profesiei contabile, expertiză contabilă), fiind prezentate, totodată, baza legală și modalitățile de rezolvare. Te poți familiariza cu modele de subiecte de examen și, în același timp, să îți reîmprospătezi cunoștințele esențiale pentru a promova examenul de acces la stagiu.
Noua ediție a Ghidului, revizuită, a fost actualizată cu modificările legislative relevante în domeniile de studiu și adaptată cerințelor de lectură ale unui cititor modern.
Ghidul este disponibil spre vânzare în platforma librarie.ceccar.ro, la prețul de 60 lei. Pentru a cumpăra cartea trebuie să-ți faci cont în librărie, să plasezi comanda și să achiți contravaloarea Ghidului prin transfer bancar, în contul CECCAR RO59BTRLRONCRT0V25815601.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național