Cum să compensați pierderile salariale după noile schimbări fiscale cu tichele de masă Edenred
Grup de lucru pentru elaborarea unui Ghid privind donarea de alimente

Grup de lucru pentru elaborarea unui Ghid privind donarea de alimente

Telex » Știri 7 martie, 10:00  

Vicepreședintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) Ioan Oleleu, împreună cu specialiști din cadrul instituției și reprezentanți ai Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), a inițiat un grup de lucru pentru elaborarea unui Ghid privind donarea de alimente, conform Regulamentului (CE) nr. 852/2004 privind igiena produselor alimentare, informează Agerpres. „Acest ghid va sprijini reducerea risipei alimentare și va crea un cadru sustenabil pentru utilizarea eficientă a resurselor, în beneficiul întregii societăți. În urma întâlnirii, au fost stabiliți pașii pentru continuarea lucrărilor și avizarea ghidului de către ANSVSA”, se menționează într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

Printre subiectele discutate s-au mai numărat: stabilirea termenului de valabilitate a alimentelor; clasificarea alimentelor în funcție de data durabilității minimale; evaluarea siguranței alimentelor în procesul de donare.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)



Site-ul ceccarbusinessmagazine.ro folosește cookie-uri pentru analiza traficului și pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Sunt incluse aici și cookie-urile companiilor/serviciilor terțe plasate pe acest site (Google Analytics, Facebook, Twitter, Disqus). Continuând să utilizezi acest website, ești de acord cu stocarea tuturor cookie-urilor pe acest device.