How to certificate: Be a next-generation accountant!
Numărul 15, 17-23 apr. 2024 » Agenda CECCAR
Luni, 15 aprilie a.c., CECCAR a participat, în calitate de partener educațional, la proiectul How to certificate, derulat de ASCIG – Asociația Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice București (ASE), o inițiativă dedicată studenților care doresc să urmeze o carieră în domeniul financiar-contabil.
Studenții au avut ocazia să afle care sunt avantajele obținerii calificării profesionale de expert contabil pentru a avea o carieră de succes. Tinerii studenți interesați să-și înceapă aventura profesională au fost încurajați să își continue studiile și să le completeze cu o calificare profesională, urmând stagiul CECCAR, singurul program de stagiu din România care oferă un nivel complet de pregătire în domeniul financiar-contabil.
CECCAR este un pilon în formarea noilor generații de profesioniști contabili în România, promovând standarde înalte de profesionalism și contribuind la dezvoltarea unui mediu economic transparent și eficient.
Vrei să urmezi o carieră într-un domeniu care îți oferă numeroase oportunități de dezvoltare? Fă pasul decisiv pentru cariera ta și alege o profesie fit for future! Detalii despre examenul de acces sunt disponibile pe site-ul CECCAR, în rubrica dedicată accesului la profesie.
It`s your career, choose SMART: be a next-generation accountant!
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național