IFAC: Menținerea încrederii pe parcursul crizei
Numărul 25-26, 30 iun. - 13 iul. 2020 » Direct de la sursă
IFAC a lansat un nou punct de vedere în contextul crizei declanșate de COVID-19, subliniind importanța menținerii încrederii în companii pe parcursul crizei în vederea unei reveniri cât mai rapide a economiei. Documentul analizează modul în care diferiți actori de pe piață pot colabora pentru a face față provocărilor și a inspira încredere atât pe parcursul actualei pandemii, cât și într-un viitor plin de incertitudini. Sunt examinate rolurile pe care le au trei grupuri importante pentru menținerea încrederii – conducerea și persoanele responsabile cu guvernanța; organismele de reglementare; și profesioniștii contabili, care trebuie să asigure protejarea interesului public și livrarea unor informații de înaltă calitate.
Pentru mai multe informații vă invităm să accesați pagina Maintaining Trust & Confidence During a Crisis de pe site-ul International Federation of Accountants (IFAC), disponibilă atât în limba engleză, cât și în limba română cu ajutorul integrării instrumentului Google Translate de către IFAC. Varianta în limba română poate fi accesată din bara de sus a site-ului, de la butonul „Language”.
De asemenea, cei interesați pot consulta și alte secțiuni de pe site-ul IFAC în limba română utilizând aceeași opțiune, inclusiv articolele publicate pe IFAC Knowledge Gateway.
Vă rugăm să aveți în vedere că materialele de pe site-ul IFAC sunt traduse automat prin intermediul Google Translate. CECCAR nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea traducerii materialelor de pe site-ul IFAC, neavând nicio contribuție în acest sens. Textul original este cel disponibil în limba engleză.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național