IFAC organizează summitul EdExchange: Leading Sustainability, în perioada 12-14 octombrie
Numărul 37, 6-12 oct. 2021 » Direct de la sursă
IFAC dedică cel de-al doilea summit anual virtual sustenabilității și sprijinirii profesioniștilor contabili în a face lucruri diferite cu aptitudinile și competențele pe care le dețin. Summitul EdExchange: Leading Sustainability se va desfășura în perioada 12-14 octombrie și se va concentra asupra imperativului destinat organizațiilor de a acționa și asupra nevoilor și perspectivelor investitorilor, organismelor de reglementare și ale entităților de interes public.
Vor participa la eveniment vorbitori cu expertiză globală în chestiuni legate de sustenabilitate, mediu, sociale și de guvernanță (ESG), în domenii precum raportarea integrată și raportarea privind sustenabilitatea, necesitățile legate de sustenabilitate ale investitorilor și multe altele.
Obiectivul principal al summitului EdExchange: Leading Sustainability este de a ajuta organismele profesionale contabile și pe membrii acestora să înțeleagă și să acționeze pentru a satisface cererile din ce în ce mai mari pentru servicii sustenabile din partea sectorului public și a celui privat.
Summitul se va desfășura în limba engleză, iar participanții vor beneficia de traducere simultană în limbile franceză, spaniolă și rusă pentru sesiuni și discursuri de deschidere. Pentru a profita de instrumentele digitale actuale, summitul de anul acesta va avea loc pe o nouă platformă dedicată conferințelor virtuale, creată de Asociația Americană de Contabilitate. De asemenea, înregistrările video ale sesiunilor vor fi disponibile pe site-ul IFAC, după încheierea evenimentului.
Participarea la eveniment este gratuită, pe baza înregistrării prealabile pe pagina dedicată evenimentului de pe site-ul IFAC.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național