Intrare liberă în prima joi din lună la MNLR
Numărul 29-30, 24 iul. - 6 aug. 2024 » Roza vânturilor
La Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR), intrarea este liberă în prima zi de joi a fiecărei luni. Astfel, joi, 1 august 2024, între orele 10.00 – 18.00, se pot vizita gratuit atât expoziția de bază a MNLR, din str. Nicolae Crețulescu nr. 8, cât și expozițiile temporare din Calea Griviței nr. 64-66, precum și toate casele memoriale din subordinea muzeului.
Potrivit unui comunicat al MNLR, la expoziția de bază din strada Nicolae Crețulescu nr. 8, vizitatorii pot alege unul dintre audioghidurile muzeului, adaptate vârstei vizitatorilor (audioghidul pentru copii, audioghidul pentru adolescenți, audioghidul pentru tineri & adulți), precum și audioghidul pentru turiștii străini în limba engleză, în limba franceză și în limba spaniolă. MNLR pune la dispoziție, în mod gratuit, Ghidul în Braille, precum și Ghidul video în limbaj mimico-gestual, prin intermediul cărora vizitatorii cărora li se adresează aceste Ghiduri pot practica scrierea în Braille sau limbajul semnelor.
Pentru expoziția de bază a MNLR, cei interesați trebuie să-și programeze vizita la numărul 0732.191.029 (WhatsApp) sau la adresa programe@mnlr.ro (Loreta Popa), și, de asemenea, să consulte informațiile cu privire la vizitarea muzeului.
Pentru vizita la una dintre Casele memoriale ale MNLR, cei interesați trebuie să trimită un mesaj la adresa case.memoriale@mnlr.ro.
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național