Intrare liberă la proiecțiile outdoor la cea de-a 11-a ediție a evenimentului „Les Films de Cannes a Bucarest”, care începe astăzi
Telex » Știri 23 octombrie 2020
Intrare liberă la proiecţiile outdoor la cea de-a 11-a ediţie a evenimentului „Les Films de Cannes a Bucarest”, care începe astăzi
Între 23 octombrie şi 1 noiembrie se desfăşoară cea de-a 11-a ediţie a evenimentului Les Films de Cannes a Bucarest. Timp de zece zile, spectatorii vor putea vedea cele mai noi titluri de la Cannes 2020 şi din selecţia celor mai importante festivaluri de film din lume la drive-in, precum şi outdoor. „Proiecţiile outdoor din Pergola Grădinii Verona din spatele Cărtureşti Verona şi de pe terasa Muzeului de Artă Recentă vor avea intrarea liberă”, se precizează într-un comunicat al organizatorilor. Cinefilii vor fi întâmpinaţi cu ceai, încălzitoare şi, la nevoie, pături pentru a le asigura confortul necesar, iar purtarea măştii este obligatorie pe toată durata proiecţiilor ce vor începe la ora 19:00 în ambele locaţii.
Pe toată durata festivalului, timp de 10 zile, în Pergola Grădinii Verona din spatele Librăriei Cărtureşti Verona va fi proiectat câte un film în fiecare seară.
Programul proiecţiilor drive-in şi outdoor poate fi găsit pe www.filmedefestival.ro sau pe paginile de Facebook şi Instagram dedicate, unde cei interesaţi pot afla mai multe despre filme, precum şi despre evenimentele conexe pe care organizatorii le pregătesc.
Ediţia a 11-a Les Films de Cannes a Bucarest este organizată de Asociaţia Cinemascop şi realizată în parteneriat cu Ambasada Franţei şi Institutul Francez din România. Proiectul cultural este finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Centrul Naţional al Cinematografiei.
(Sursa foto: www.filmedefestival.ro)
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național