MAT solicită aplicanților Start-Up Nation să-și verifice permanent contul deschis în aplicația informatică granturi.imm.gov.ro
Telex » Știri 2 martie 2023
Persoanele care au aplicat pentru a obține o finanțare de până la 200.000 lei în cadrul programului Start-Up Nation, atât pentru Pilonul I - Național, cât și pentru Pilonul II - Diaspora, sunt rugate să urmărească contul deschis în aplicația informatică granturi.imm.gov.ro, a menționat Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT), citat de Agerpres. "MAT și Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii se află în plin proces de evaluare a celor 15.319 cereri de finanțare aferente pilonului național, precum și a celor 1.648 de cereri de finanțare aferente pilonului dedicat diasporei. Mai exact, sunt verificate, pe rând, completarea tuturor câmpurilor de către solicitanți, eligibilitatea codului CAEN Rev 2, inclusiv legăturile activelor achiziționate cu fluxul activităților/subactivităților care sunt necesare desfășurării activităților codului CAEN pentru care se solicită finanțare, precum și încadrarea în categoria IMM și declarațiile asumate", a informat ministerul, într-o postare pe Facebook.
Potrivit sursei citate, în această etapă, echipa tehnică poate solicita aplicanților o serie de clarificări suplimentare.
"Dat fiind faptul că toată corespondența are loc electronic, prin intermediul aplicației informatice amintite, este absolut necesar să verificați permanent contul deschis, astfel încât să vă încadrați în termenele procedurale", au transmis reprezentanții MAT pe rețeaua de socializare.
Cea de-a treia sesiune a Programului Start-up Nation România a început în iunie 2022, fiind inclusă și Diaspora, cu o alocare dedicată pentru 1.000 de beneficiari.
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național