MEAT: Precizări privind sumele necheltuite de beneficiarii primelor două măsuri din cadrul granturilor pentru IMM
Telex » Știri 3 martie 2021
Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) precizează, într-un comunicat, că beneficiarii primelor două măsuri care au rămas cu sume necheltuite în contul dedicat schemei de ajutor deschis la banca parteneră trebuie să parcurgă următorii pași:
- După finalizarea raportului de progres, sumele rămase neutilizate vor fi plătite de către beneficiari, prin ordin de plată, din contul personal dedicat măsurii în contul Agenției pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE) de care aparține beneficiarul. Lista conturilor aferente AIMMAIPE de care aparțin beneficiarii se regăsește pe site-ul www.imm.gov.ro, precum și la nivelul băncii partenere, pentru fiecare dintre cele două măsuri de sprijin.
- Banca parteneră poate informa suplimentar beneficiarul asupra coordonatelor conturilor AIMMAIPE în care urmează a fi virate sumele rămase necheltuite. Pentru a nu exista situații în care beneficiarii virează în alt cont sumele rămase necheltuite, după identificarea contului aferent AIMMAIPE de care aparțin pe lista al cărei link se regăseşte mai jos, pe site-ul www.imm.gov.ro, MEAT roagă beneficiarii să confirme contul cu instituția de credit parteneră.
- După efectuarea plății sumei neutilizate și în momentul în care va fi operaționalizat modulul informatic, beneficiarii vor încărca în aplicație ordinul de plată.
- Ultimul pas este acela de închidere a contului dedicat, în funcție de procedura internă a băncii partenere.
„Modulul prin care vor putea fi încărcate OP-urile în platformă va fi gata până la jumătatea lunii martie”, precizează MEAT.
Mai jos, cei interesaţi pot regăsi lista conturilor IBAN aferente fiecărei agenții, structurate pe bănci partenere și pentru fiecare măsura în parte.
Lista conturilor IBAN AIMMAIPE - Măsura 1 și Măsura 2
(Copyright foto: 123RF Stock Photo)
Performanțe în conservarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial
Pe „partitura” timpului: 160 de ani de învățământ superior muzical românesc
O nouă „punte” de comunicare publică: digitalizarea patrimoniului național
Teatrul pentru tineri, de la vocația națională la reputația internațională
Premii pentru conservarea și valorificarea „perlelor” patrimoniului cultural național
Toamna cinematografică, o adevărată... primăvară a creației artistice
Noaptea Albă a Filmului Românesc a revenit la București, Cluj-Napoca și Timișoara
Festivalul și concursul „George Enescu”, ediția 2024 – încununare a șase decenii de performanțe muzicale