Mesajul transmis de deputatul Viorica Sandu, expert contabil, secretar al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci
Numărul 27-28, 10-23 iul. 2024 » #ZNCR2024 - A XX-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român
Bună ziua și bine v-am găsit! În această zi de mare sărbătoare pentru dumneavoastră, pentru noi toți, vă transmit un sincer „La mulți ani!” la acest eveniment național, Ziua Contabilului Român.
Ziua Națională a Contabilului Român, sigur că este un prilej de sărbătoare, dar și un prilej de recunoaștere a eforturilor, a implicațiilor, a performanțelor profesioniștilor din domeniul contabilității. Voi începe prin a o felicita pe colega mea, Elena-Ecaterina Chivu, pentru toată implicarea și dăruirea pe care o pune în munca pe care o face la conducerea organismului CECCAR și profesionalismul ei sunt convinsă că va contribui și contribuie la promovarea valorilor standardelor profesiei contabile și vă spun că este o inspirație ca persoană pentru noi toți. (...) În calitate de deputat vreau să vă asigur că îngrijorările, propunerile, ideile dumneavoastră, ale noastre, vă sunt ascultate și că există toată deschiderea pentru a găsi soluții comune.
Guvernul lucrează pentru a asigura un climat fiscal echitabil, dar și pentru combaterea evaziunii fiscale și pentru sprijinirea digitalizării serviciilor statului. În același timp, vreau să știți că îmi doresc ca profesia contabilă să fie susținută în mod corespunzător, iar provocările să fie transformate în adevărate oportunități de dezvoltare.
Vă încurajez, stimați colegi, să rămâneți și să rămânem uniți, să fim în continuare mândri de această profesie nobilă, să continuăm să ne facem vocea ascultată și auzită și să contribuim, prin cunoștințele noastre, ale dumneavoastră, nu doar la creșterea reputației profesiei, dar și la dezvoltarea, cu adevărat, a afacerilor din România.
La mulți ani, stimați colegi!
Ziua Culturii Naționale, prilej de celebrare a celor mai de seamă valori din patrimoniul românilor de pretutindeni
Împreună, sub semnul emblematic al bradului și colindelor
Târgul „Gaudeamus”, ediția 2024, o reușită reîntâlnire a cărții cu cei care o prețuiesc
Casele au amintiri. O stradă-muzeu în apropierea kilometrului 0 al Capitalei
Începe restaurarea unei bijuterii istorico-arhitecturale, Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia
Legătura dintre știință și artă – via învățământ | Aula Magna a Politehnicii, gazdă a spectacolelor de teatru
La Palatul Bragadiru, manifestări cultural-artistice pentru toate vârstele și profesiile
Festivalul Internațional Meridian, la cotele performanțelor artistice contemporane